Elite bloggen

Læs de seneste nyheder og gode råd

Ny instruktørduo til fynske Elite Teater

Efter seks succesfulde sæsoner, musicals for fulde huse og en lang række tildelte Musical Awards, viger Lasse Winkler pladsen som instruktør for Elite Teater. - Det er tid til nytænkning, lyder forklaringen.

Læs mere ...

Elite Teater søger ny instruktør!

Stillingen som instruktør starter den 1. februar 2018, og strækker sig frem til den 1. november 2018. Som instruktør er du kunstnerisk ansvarlig for forestillingen og øverste leder for produktionsgruppen

Læs mere ...

Videoteaser

En lille forsmag på, hvad du kan opleve til efteråret på Magasinet i Odense.

Se teaseren her

Vi kan så meget i Odense og på Fyn

Direktør ved FilmFyn og tidligere TV2-chef, Bo Damgaard, fik en opfordring han ikke kunne sige nej til, da posten som bestyrelsesformand ved Elite Teater skulle besættes.

Læs mere ...

Støt Elite Teater hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Elite Teater med 6 øre for hver liter, hver gang du tanker.

Læs mere ...

Elite Teater søger en ambitiøs og engageret instruktørassistent

Lige nu søger Elite Teater en ambitiøs og engageret instruktørassistent til vores musical på Magasinet i Odense. I år den hæsblæsende koncertforestilling Rock of Ages

Læs mere ...

Videoteaser

Vores talentfulde cast arbejder lige nu på højtryk for at få de sidste detaljer på plads til premieren på ”Catch Me if You Can” d. 26. oktober. Glæd dig. Til crooner-ballader og gedigen swing under denne hæsblæsende forbryderjagt, der rent faktisk bygger på en sand historie. Vi tør godt love dig en fantastisk aften i vores selskab.

Se teaseren her

Elite Teater fylder 5 år

Det odenseanske musicalteater Elite Teater kan i år fejre sin 5 års fødselsdag. Det fejres med en stor musicalsatsning, når den awardvindende Broadwaymusical "Catch Me if You Can" har premiere på Magasinet d. 26. oktober

Læs mere ...

Prisvindende teaterchef træder ind i Elite Teaters bestyrelse

Teaterchef og skuespiller Jakob Bjerregaard Engmann træder ind i Elite Teaters bestyrelse, hvor han i fremtiden vil være med til at udvikle det succesfulde teaterkonceptet, der har eksisteret siden 2012.

Læs mere ...

Stort tillykke med optagelsen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia!

Fra Elite Teater skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Johanne Milland og Mads Vinther Nielsen med optagelsen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

Læs mere ...