Elite bloggen

Læs de seneste nyheder og gode råd

Elite Teater søger en ambitiøs og engageret instruktørassistent

Lige nu søger Elite Teater en ambitiøs og engageret instruktørassistent til vores musical på Magasinet i Odense. I år den hæsblæsende koncertforestilling Rock of Ages

Læs mere ...

Videoteaser

Vores talentfulde cast arbejder lige nu på højtryk for at få de sidste detaljer på plads til premieren på ”Catch Me if You Can” d. 26. oktober. Glæd dig. Til crooner-ballader og gedigen swing under denne hæsblæsende forbryderjagt, der rent faktisk bygger på en sand historie. Vi tør godt love dig en fantastisk aften i vores selskab. Se teaseren - Køb din billet her

Se teaseren her

Elite Teater fylder 5 år

Det odenseanske musicalteater Elite Teater kan i år fejre sin 5 års fødselsdag. Det fejres med en stor musicalsatsning, når den awardvindende Broadwaymusical "Catch Me if You Can" har premiere på Magasinet d. 26. oktober

Læs mere ...

Prisvindende teaterchef træder ind i Elite Teaters bestyrelse

Teaterchef og skuespiller Jakob Bjerregaard Engmann træder ind i Elite Teaters bestyrelse, hvor han i fremtiden vil være med til at udvikle det succesfulde teaterkonceptet, der har eksisteret siden 2012.

Læs mere ...

Stort tillykke med optagelsen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia!

Fra Elite Teater skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Johanne Milland og Mads Vinther Nielsen med optagelsen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

Læs mere ...

Et gensyn med kapelmesteren

Når Elite Teater til efteråret - som første danske amatørteater nogensinde - opfører ”Cath Me If You Can”, bliver det til et glædeligt gensyn med Jakob Boberg. Han var nemlig også kapelmester på den anmelderroste musical Hairspray, som Elite Teater opførte for 2 år siden.

Læs mere ...

Fra Rolling Stones til Elite Teater

Elite Teaters nye Kor- og Vocal coach er en erfaren dame. Så erfaren, at hun tidligere har været backupsangerinde for Rolling Stones.

Læs mere ...

Foxy koreograf til Catch Me if you Can

For 5. år i træk er Helena Dong hyret som koreograf. Dette år til den awardvindende musical ”Catch Me If You Can”, som Elite Teater - som første danske amatørteater nogensinde - har vundet rettigheder til.

Læs mere ...

Årets forestilling er Broadway-hittet ”Catch Me If You Can”

Elite Teater har som det første amatørteater i Danmark fået rettighederne til den awardvindende musical ”Catch Me If You Can”.

Læs mere ...

Klar, parat…Optagelsesprøve!

På dette intensive sangkursus med Lise Nees vil du blive særdeles godt forberedt til optagelsesprøven på Det Danske Musicalakademi eller musicalskoler i udlandet.

Læs mere ...