Elite Teater Akademiet

elite-akadamiet-nyhed

 

 

Vision

Vi vil gennem undervisning i drama og teater, træne unge talenter, der har en drøm om en professionel karriere, eller som har et ønske om at hæve deres teaterfaglige niveau. Vi vil skabe de bedst mulige rammer gennem professionel undervisning, et lærende miljø og et stærkt fællesskab.

Formål

Formålet med Elite Akademiet er at give unge skuespillertalenter et kursustilbud, der vil give eleverne en stor personlig teaterudvikling og vil give optimal forberedelse og gode betingelser med henblik på optagelsesprøverne på landets teaterskoler.

Formålet er ligeledes at sikre flere ansøgere fra Fyn til teaterskolerne, igennem et reelt træningsforløb, der leder frem mod ansøgning og optagelse.
Uddannelsen har primært fokus på drama.

Vi vil gennem grundige optagelseskrav til uddannelsen og ved at benytte de bedst egnede professionelle undervisere sikre, at uddannelsen blive seriøs, dybdegående, og at man får et bevis på at have deltaget.

"Det er et godt initiativ og spændende projekt som jeg kun kan støtte op omkring. Jeg har til optagelsesprøverne bemærket en nedgang i ansøgere fra Fyn, så dette tilbud kan være med til at puste liv i de unge talenter. Det er et godt tiltag for Odense, og dem som har en drøm om at blive skuespiller."

Peder Dahlgaard
Leder af Odense skuespillerskole

 

Læs mere om Underviserne

Se folder