Har du ambitioner inden for teaterverdenen?

Du har passion for musik og teater. Du trives du i et fagligt og sprudlende miljø og drømmer - måske - om en karriere inden for teaterverdenen. Prøv kræfter med dit talent som Elite Teaters nye instruktørassistent.

Lige nu søger Elite Teater en ambitiøs og engageret instruktørassistent til vores musical på Magasinet i Odense. I år den hæsblæsende koncertforestilling Rock of Ages, som vi helt exceptionelt har vundet rettighederne til at vise – som det første teater i Danmark.

Som instruktørassistent kommer du helt tæt på teaterlivet som sparringspartner til instruktøren. Du bidrager med idéer og hjælper til med praktiske opgaver under prøveforløbene. Du er ambitiøs og engageret – og har lyst til at arbejde med talentudvikling. Vi tilbyder til gengæld et sjovt og udfordrende miljø, et styrket socialt og professionelt netværk, supervision og sparring med kollegaer og ledelse samt mulighed for, at du kan udvikle dig og få erfaring inden for teaterverdenen.

Prøveforløbet til Rock of Ages starter midt i juni, og forestillingen har premiere den 26. oktober. Castet kommer til at tælle ca. 20 unge talenter, orkester, produktionsteam og en masse frivillige kræfter. Du bliver med andre ord del af et større team med højt til loftet og stålsatte ambitioner om at flytte overliggeren for, hvad et amatørteater kan præstere.

Kort om Elite Teater:
- Vores auditions tiltrækker hvert år flere end 100 talentfulde unge fra hele landet.
- Vores årlige forestilling på Magasinet i Odense bliver set af flere end 3000 tilskuere.
- Vi har gennem årene leveret flere unge til uddannelsessteder for teater og performancekunst.
- Ved årets Musical Award prisuddeling vandt Elite Teater 7 ud af de i alt 11 uddelte priser.

Elite Teater er baseret på frivillige kræfter, og jobbet er ulønnet.

Send din ansøgning til instruktør Lasse Winkler på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så hurtigt som muligt. Gerne inden den 15. april, men er den rette ansøger ikke kommet, venter vi gerne.