Stort tillykke med optagelsen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia!

Fra Elite Teater skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Johanne Milland og Mads Vinther Nielsen med optagelsen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.johanne og mads

Johanne har medvirket 2 gange hos Elite Teater. I musicalen ”Spring Awakening” i 2013, hvor hun spillede rollen som ”Martha”, og i musicalen ”Hairspray” i 2014, hvor hun høstede stor ros i rollen som ”Penny Pingleton”.

Mads har også medvirket 2 gange hos Elite Teater. I musicalen ”Hairspray” i 2014, hvor han spillede rollen som ”Corny Collins”, og senest i 2015, hvor han gjorde en flot figur som danser i musicalen ”Chicago”.

”Elite Teaters vision er at skabe et forum for ambitiøse unge talenter med henblik på at udvikle og hjælpe dem videre mod deres mål og drømme om en professionel karriere. Vi vil være den naturlige tiltrækningskraft på de dygtigste talenter i vækstlaget for scenekunst, der sikrer de bedste forestillinger til glæde for publikum, talentmasse og samarbejdspartnere. Vi er derfor utrolig glade for, at de to fynske talenter nu får mulighed for at forfølge deres drømme om en professionel karriere inden for musicals” fortæller formand for Elite Teater Eva Pasgaard.

I alt er der blevet optaget otte, som alle starter til august på den 3-årige uddannelse som Musicalperformer.

Elite Teater ønsker Johanne og Mads tillykke med optagelsen og ser frem til at følge dem, i deres fremtidige karriere.