Undervisere - Elite Teater Akademiet

 

Undervisere på dagsholdet:


steffen nielsen

Steffen Nielsen - Drama

Født: Maj 1976
Steffen er 37 år gammel og har i de sidste 10 år levet af at undervise, lave teaterproduktioner og medvirke i filmproduktioner. Steffen er uddannet fra Gitis Scandinavia, en 4 årig skuespiller uddannelse med bachelor i skuespil teknik. Steffen er medstifter af en Århusiansk teatergruppe kaldet TeaterMinisteriet, og har i denne sæson været en del af ensemblet på Volume. 7 på teater Momentum i Odense.

sophie louise lauring

Sophie Louise Lauring - Drama

Født: November 1966
Uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater 1995
Hun har 1995 - 2013 været en del at det faste ensemble på Odense Teater, både som skuespiller, Instruktør, og leder af U teater. Hun har i perioder været tilknytter Odense teater skole både som underviser, som jury i optagelses prøverne. Hun har bl.a. i denne sæson instrueret på Mungo Park Kolding "Nabokrig" og undervist MGK/ Kolding.

 

anneline kohler juul

Anneline Köhler Juul - Teori

Født: Maj 1972
Uddannet cand.mag. Producent, underviser og foredragsholder. Modtager af Svendborgs Kulturpris 2013, Medstifter af Danseteatret sART, kunstforeningen Nordic Performance Art, leder af kulturfestivalen Svendborg Dage med Brecht. Tidl. administrator på Odense Internationale Musikteater (OIM). Underviser bl.a. på Ollerup Gymnastikhøjskole i kulturfaget, Verden og mig.

tine damborg

Tine Damborg - Fysisk træning

Født: November 1970
Tine er uddannet danser på Statens Scenekunstskole i 1995. Hun har medvirket som professionel danser i danseforestillinger, turnerende børneteater, rockmusicals, i eksperimenterende performance og har endvidere koreograferet egne værker. Modtog i 2003 Dansk Skuespiller Forbunds koreograf legat. Senest har Tine medvirket som danser i det sydfynske baseret dansekompagni, Sart Danseteater med forestillingen ”Spis min Gris” på Baggårdsteatret i Svendborg. Tine har yderligere efteruddannelse, bl.a. den 1 årige danseformidler ved Statens Scenekunstskole og i 2011 uddannelsen til yogalærer under YogaWork. Hun underviser i grund træning, dans og kontakt improvisation på Skuespillerskolen i Odense. I sommeren 2009 var hun en af hoved-lærerkræfterne på TsEKh Summer Dance School I Moskva.

 

sidsel marie soeholm

Sidsel Marie Søholm - Stemmetræning

Født: 1979
Sidsel er diplomuddannet rytmisk sanger og sanglærer fra Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i 2008. Hun har mere end 10 års erfaring som underviser og har turneret det meste af Europa som udøvende kunstner, både som korsanger for prominente kunstnere og som solist, og er pt. pladeaktuel med indie-pop duoen My Empire Of Sound, et skandinavisk samarbejde med base i Berlin. Som overbygning til sin sanglæreruddannelse er hun under uddannelse til logopæd ved Syddansk universitet og er yderligere uddannet Vinyasa Yogalærer.

lasse winkler

Lasse Lomborg Winkler - Daglig leder

Født: April 1984
Lasse er en af initiativtagerne til Elite Teater, som blev stiftet tilbage i 2012. Han arbejder som sceneinstruktør og har instrueret næsten 20 forestillinger de seneste 4 år, deriblandt også 3 forestillinger for Elite Teater. Lasse har en akademiuddannelse i ledelse, med fokus på kommunikation, konflikthåndtering og coaching. Derudover har han meget erfaring med at udvikle og arbejde med mennesker, og har været aktiv i teatermiljøet i rigtig mange år.

 

Gæsteundervisere.:


peder dahlgaard

Peder Dahlgaard - Foredragsholder "Uddannelsen som skuespiller"

Leder af Skuespillerskolen i Odense

theresa g

Theresa Daewaell Grønning - Skuespiller

"Workshop i Klovn"

 

rie-hedegaard

Rie Hedegaard - Casting Director

"Workshop i Casting"

anne birch

Anne Birch - Sanglærer

"Workshop i sang"