Kunstnerisk ledelse - Catch Me if You Can

LasseWinklerinfo

Lasse Lomborg Winkler

I år fejrer både Elite Teater og Lasse Winkler 5 års jubilæum: Det er nemlig Elite Teaterets femte sæson og Lasse har været med helt fra starten. Som instruktør på årets forestillinger, som en af initiativtagerne til at starte Elite Teater tilbage i 2012 og som bestyrelsesmedlem. Lasse er en erfaren instruktør. Han har iscenesat flere end 20 forestillinger, primært musicals og revyer. Lasse holder meget af kombinationen af teater og musik, men har også instrueret andre typer teaterforestillinger. Når Lasse ikke arbejder på Elite Teaters forestillinger, underviser han bl.a. på Frøbjerg musicalskole, hvor han også er kunstnerisk leder – med en stor passion for talentudvikling på alle niveauer.

SørineBagerinfo

Sørine Bager

Til dette års forestillinger kan i opleve den yderst erfarne kor- og vocal coach Sørine Bager. Sørine er uddannet sangerinde fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011. Hun er sanglærer og sangerinde i bandet Colfach, som spiller passioneret folk-pop med et touch af akustisk melankoli. Herudover er hun 1. sopran i det anerkendte capellakor Vocal Line, der ikke blot optræder i det meste af verden, men også gør det sammen med verdensstjerner som fx Rolling Stones og Bobby McFerrin. Herhjemme har Sørine Bager bl.a. turneret som korsanger for Birthe Kjær. Sørine er dynamisk, erfaren og har alle de rigtige forudsætninger for vokalt at løfte de unge amatørtalenter, Elite Teater arbejder med.

 

JakobBobjerginfo

Jakob Bobjerg

Det er et glædeligt gensyn med Jakob Bobjerg i årets forestilling. Jakob var også kapelmester på den anmelderroste musical ”Hairspray”, som Elite Teater opførte for 2 år siden. Han er uddannet fra Det Danske Musicalakademi 2004, og har både før og efter medvirket i diverse sceneopsætninger og shows. Har han bl.a. komponeret og optrådt for DR2, Den 11. time og har stået for kor flashmobs i Odense under det Danske Melodi Grand Prix. Herudover har han skrevet, instrueret og varetaget opgaver som kapelmester på utallige musicals, ligesom han selv har medvirket i musicals både som professionel og amatør. Til daglig arbejder Jakob som vocal coach, kor-instruktør, pianist og underviser inden for sang og klaver.

HelenaDonginfo

Helena Dong

Det er en fornøjelse igen af kunne præsentere Helena som koreograf på forestillingen. Helena har de foregående fire år lavet forførende, energiske og temperamentsfulde koreografier til forestillingerne ”Cabaret”, ”Spring Awakening”, ”Hairspray” og ”Chicago”. Helena er stifter af dansetruppen Foxy Ladies, hvor hun arbejder som leder, koreograf og danser. Derudover har hun optrådt i alverdens sammenhænge, bl.a. sammen med Lars Arvad, Thomas Mørk, Trine Gadeberg og Anders Bircow.

 

TennaGyldenvanginfo

Tenna Olivia Gyldenvang

For første gang har Elite Teater glæden af at have Tenna Olivia Gyldenvang med på holdet. Tenna er systueleder på forestillingen og kommer med en masse erfaring og kreativitet! Tenna er uddannet designteknolog og har igennem hele sit liv haft en stor interesse for at sy. Og så har hun i sine yngre dage arbejdet som skuespiller på et teater. Tenna har tidligere lavet både kostumer og scenografi – bl.a. til forestillingen Grease. Til dagligt styrer Tenna en modetøjsbutik og arbejder som eventkoordinator og messearrangør.

TrineSundstrupinfo

Trine Weber Sundstrup

Trine Weber Sundstrup begyndte sin karriere inden for teaterverdenen som skuespiller og danser. Efter en dekoratøruddannelse i 2010 fik hun øjnene op for andre aspekter af scenelivet. Siden er det blevet til flere TV- og filmproduktioner som rekvisitør, bl.a. på "Sommeren '92", "Juleønsket", "Antboy 3" og "Dicte sæson 2 og 3". Herudover har Trine arbejdet som scenograf på forskellige teaterforestillinger - de sidste par år bl.a. på Elite Teaters forestillinger ”Cabaret”, ”Spring Awakening”, ”Chicago” og nu ”Catch Me if You Can”. Ved siden af Elite Teater laver Trine bl.a. også festivaludsmykning, H.C. Andersen-festival, events, bryllupper, mv.

 

RasmusSylvestinfo

Rasmus T. Sylvest

Det er andet år i træk, at Elite Teater har glæden af at have Rasmus Sylvest med på holdet! I år er Rasmus med som rekvisitør på forestillingen – med hovedansvar for de flotte rekvisitter, der er med til at fuldende en forestilling som ”Catch Me if You Can”. Rasmus har tidligere været ansat på Momentum i Odense samt på Det Ny Teater i København. Begge steder som scene- og lysassistent.

PiaHoeginfo

Pia Høg Jensen

Pia Høg Jensen er produktionsleder på dette års musicalopsætning ”Catch Me If You Can”. Pia har været aktiv inden for teaterverdenen i mere end 32 år. Det er dog første gang, at hun er at finde blandt Elite Teaters dygtige folk. Hovedsagelig har Pia været at finde på Fjordagerscenen, hvor hun både har instrueret, medvirket i forestillinger og undervist børn i teaterets svære kunst. Og det er arbejdet bag scenen, som tiltaler hende mest! Pia sætter en stor pris på frivillighed og er derfor også til at finde i Odense Sommerrevy samt på Tinderbox. Hun lever ud fra ideen om, at hver dag er en fest, og denne indstilling bringer smil og latter til resten af os på Elite Teater.

 

MieBaertelseninfo

Mie Rosendahl Bærtelsen

Mie er en garvet når det kommer til Elite Teaters forestillinger. Hun har nemlig været med til at sætte hår og lægge scenemakeup under alle vores forestillinger til dato – og hun elsker det! Mie er uddannet materialist og har herigennem stor erfaringen med makeup. Herudover har hun tidligere haft en fod inden for i frisørfaget. Når Mie ikke arbejder med vores talentfulde cast, er hun butikschef i Matas.

EvaPasgaardinfo

Eva Egebjerg Pasgaard

Det er Eva Pasgaards 2. år som formand for Elite Teaters bestyrelse. Og så er det 3. år, at Eva står i spidsen for alt, hvad der har med PR og marketing af teatret at gøre. Eva er uddannet cand.merc. i markedsføring ved SDU og har i en årrække arbejdet som marketingchef ved Brenderup. Siden 2012 har hun været ansvarlig for området Brandts Klædefabrik i Odense, herunder markedsføring og PR.