Årets Elite 

KKS 7031Årets Elite gik til Laura Wildt, der spillede hovedrollen som Roxie Hart. Laura har udviklet sig meget igennem dette forløb, hun har taget sin rolle meget seriøst, og har udvist et enormt engagement. Hun har altid været godt forberedt og er gået til opgaven med stor modenhed og en positiv indstilling.

Rollen som Roxie blev leveret på et fagligt meget højt niveau, og Laura formået at sætte sit eget præg på karakteren, som blev udført med stort overskud. Der er ingen tvivl om at Laura besidder et stort og alsidigt talent, indenfor musical genren, for hun kan både danse, synge og spille skuespil.

Lauras vilje og arbejdshed er utrolig stor, hvilket er et glimrende eksempel på, at hvis man kæmper brændende for noget man virkelig ønsker, så kan det også lykkedes.

 

 

 

 

 

 

Årets Elite Ånd

KKS 6879Prisen gives ved, at alle på produktionen nominere den person de finder bedst egnet ud fra disse kriterier: godt humør, omsorg og hjælpsomhed, samt stort engagement.

Årets Elite Ånd gik til Julie Strange som var Kor og orkesterleder på forestillingen Chicago, hvor hun udviste et stort overskud og engagement. I de mange nomineringer hun fik, blev der bl.a. skrevet, at ”Julie er altid positiv, man er tryg i hendes selskab og hun udviser stort forståelse og indsigt” ”Hun er virkelig dygtig og meget kompetent, jeg er blevet en bedre sanger”.

Julie er uddannet fra Konservatoriet i Odense, og det er 3. gang at hun er med hos Elite Teater. Det er ikke tilfældigt at hun er med igen, for Elite Teater har været utrolig glade for samarbejdet med Julie, hendes skønne personlighed og ikke mindst de resultater hun har leveret.