Elite bloggen

Læs de seneste nyheder og gode råd

Foxy koreograf til Catch Me if you Can

For 5. år i træk er Helena Dong hyret som koreograf. Dette år til den awardvindende musical ”Catch Me If You Can”, som Elite Teater - som første danske amatørteater nogensinde - har vundet rettigheder til.

Læs mere …

Årets forestilling er Broadway-hittet ”Catch Me If You Can”

Elite Teater har som det første amatørteater i Danmark fået rettighederne til den awardvindende musical ”Catch Me If You Can”.

Læs mere …

Klar, parat…Optagelsesprøve!

På dette intensive sangkursus med Lise Nees vil du blive særdeles godt forberedt til optagelsesprøven på Det Danske Musicalakademi eller musicalskoler i udlandet.

Læs mere …

Elite Teater sætter publikumsrekord med Chicago

Den anmelderroste musical Chicago spiller for fulde sale i Magasinet, og Elite Teater sætter derfor for 2. år i træk publikumsrekord

Læs mere …

Billetsalg godt i gang: Ekstraforestilling til Chicago!

Der kan allerede nu meldes næsten udsolgt til flere forestillinger. Elite Teater har derfor valgt at lave en ekstraforestilling d. 24. oktober kl 15 for at kunne følge med efterspørgslen.

Læs mere …

Chicago Teatermenuer

Nyd en lækker teatermenu på Restaurant Grønttorvet eller Café Cuckoos Nest inden du skal i teateret og se Chicago

Læs mere …

Ny bestyrelsesformand for Elite Teater

Eva Pasgaard er tiltrådt formandsposten i Elite Teater efter Maria-Louize Helbo. Maria-Louize udtræder af bestyrelsen grundet forlængelse af kontrakt i Hong Kong.

Læs mere …

Elite Teater får to nye stærke bestyrelsesmedlemmer

Dorte Milling og Maria Friis indtræder i Elite Teaters bestyrelse

Læs mere …

Stort tillykke til Line Staun med optagelsen

Fra Elite Teater skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Line Staun med optagesen på Det Danske Musicalakademi i Fredericia.

Læs mere …

Chicago får stjernedrys bag scenen

Det er med stor glæde, at Elite Teater, som et ekstra krydderi i den kunstneriske ledelse, kan præsentere Annelouiise Abegg Gomard som medinstruktør.

Læs mere …