Elite Teater Ledelsen


KKS 2202

Kunstnerisk leder: Lasse Winkler

Lasse er en af initiativtagerne til Elite Teater, og har instrueret de foreløbigt 6 forestillinger som teateret har produceret siden 2012. Han er ansvarlig for teaterets kunstneriske linje og vision, og vælger i samarbejde med bestyrelsen hvilke forestillinger der skal opføres, og andre tiltag som passer i tråden med Elite Teaters visioner. Det er også Lasse der udvælger det kunstneriske team, og skal sørge for at teaterets kunstneriske profil og udtryk harmonerer i hele organisationen. Lasse instruerer forestillinger og underviser mange steder i landet, og har en stor passion for talentudvikling. Han er også i færd med sin egen udvikling, i det han er startet på en diplom uddannelse i ledelse, kunst og kultur.

 


KKS 9800

Administrativ leder: Johnny Jensen

Johnny Jensen har været kasserer i Elite Teaters bestyrelse siden 2015, og har i en række år bl.a. også stået for tegning af virksomhedssponsorater. Han brænder for at skabe udvikling, og bidrager til teateret med sin erfaring inden for salg og strategi. Han er dog også hvert år at finde blandt teaterets scenebyggere, hvor han op til premieredagen bidrager med håndværkssnilde og kreative løsninger. Spørger du Johnny, vil han sige, at Elite Teater er den perfekte modvægt til den branche han til daglig færdes i - udviklingen af avanceret, højteknologisk elektronik inden for ingeniørfaget.


Eske web

Produktionsleder: Eske Bonde Schlosser

Eske Schlooser indgår i Elite teaters ledelse som Produktionsleder. Eske har 15 års erfaring med Fyns frivilige teatermiljø, hovedsageligt fra Nyborg Voldspil, hvor han har varetaget de fleste opgaver, herunder formand og instruktør. De seneste tre år har han også fungeret som produktionsleder for Voldspillets sommerforestilling. Eske har tidligere været administrator og daglig leder for to københavnske teatre, men arbejder nu ved NOVASOL, der bedre forenes med det frivillige teaterarbejde på Fyn.

Eske vil arbejde med planlægningen, produktionen og afviklingen af Elite teaters forestillinger, og søger for at kunne aflaste andre nøglefigurer, samt at ramme en produktion, der ligner det man møder på en professionel produktion. Som Elite teater får de unge på scenekunstskolerne er ambitionen, at de også kan sende unge frivillige videre som sceneteknikere, scenografer etc.