Bliv stjerne i Elite Teaters opsætning af FAME!

Drømmer du om en fremtid inden for musicals eller teater? Så kom til audition - og før drømmen ud i livet.

Nu har du mulighed for at stå på scenen, når Elite Teater til efteråret opsætter musicalen ”FAME”. Vi skal bruge et cast på godt 16 drenge og piger i forskellige aldre, og 4 voksne. Dog skal du være fyldt 16 år på premieredagen for at medvirke.

”FAME” kræver dygtige sangere og dansere, som kan spille ud over scenekanten. Ensemblet spiller en meget stor rolle i denne opsætning. Udover dans og kor skal det varetage de mange biroller, der er i forestillingen – heraf nogle med solistiske indsatser.

Optagelsesprøven bliver afholdt d.7 & 8 Juni, i Odense hos FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.) Til optagelsesprøven skal du forberede følgende:

  1. En af de sange som er lagt op her på siden. Du skal kunne sangen udenad, og må meget gerne kigge på mere end en sang, men det er ikke et krav.
  2.  En af de tekster som er lagt op her på siden. Du skal kunne teksten udenad, og må meget gerne kigge på mere end en tekst, men det er ikke et krav.

*HUSK at tjekke prøveplanen i forhold til, om du har mulig for at medvirke. (KOMMER SNART)

Optagelsesforløbet

Du vil modtage din audition tid ca. en uge før selve optagelsesprøven. Når du ankommer, vil din ankomst blive registreret og der vil til intern brug blive tage et billede af dig. Derefter kommer du på et hold med ca. 8-12 andre aspiranter, og vil starte med at få vist en koreografi, som I har ca. 30 minutter til at indstudere. Derefter viser I koreografien for den samlet jury et par gange, og der vil derefter være 5-10 minutters pause. Efterfølgende skal du møde juryen alene, hvor du fremfører din valgte sang og tekst. Det kan tænkes at juryen vælger at arbejde lidt med dig, i forhold til tekst eller sang.

Juryen lægger vægt på det dramatiske udtryk og din indlevelse i både tekst og sang. Alle deltagere skal både synge og danse til denne audition, men det er muligt at blive optaget på holdet uden at skulle begge dele i forestillingen. Søger man en voksenrolle, kan man fritages for danseprøve. Hvis dette ønskes, bedes det skrives som kommentar i tilmeldingen.

Hele deltagelsen vil højst tage 2 timer, fra du møder ind til du er færdig.
Auditions finder sted på FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)

Juryen består af:

Instruktør - Lasse Winkler
Koreograf - Fie Alberte Damgaard-Lauritsen
Vocal coach & Korleder - Johan Klitgård
Kapelmester - Kristoffer Nybye
Instruktør assistent - Ida Burkal Nørholm Dam

Vi glæder os til at møde dig!

Se hvilke roller der er i FAME

Sange & noder

Drama tekster

Se prøveplan

 

Spilleperioden er 23. Oktober til 2. november 2019

Tilmeld dig her:

Audition er afholdt

*Alle personfølsomme data vil blive opbevaret fortroligt, og slettet igen efter endt audition. Bliver man optaget til at medvirke i forestillingen, vil ens data dog blive gemt og opbevaret sikkert indtil spilleperioden er slut.