Kunstnerisk ledelse - Fame

 

lasse

Instruktør - Lasse Winkler

Det er 7 gang at Lasse skal instruere Elite Teaters forestilling. Lasse har iscenesat mere end 30 forestillinger for bla. Elite Teater, Fjordagerscenen, H.C. Andersen Festivals og Dronning Dorothea Teateret i Kolding. Sidste år, både skrev og instrueret han jubilæumsshowet ”Koldinghus LIVE” i anledningen af, at Koldinghus har eksisteret i 750 år, og med Stig Rossen som hovednavn. Forestillingen blev desuden indstillet til Kolding kulturpris 2018. Lasse underviser i skuespilsteknik og audition træning på bla. FLOW, og fungere også som kunstneriskleder hos Elite Teater. Derudover og er ved at afslutte sin diplomuddannelse i ledelse, kunst & kultur.

fie

Koreograf – Fie Alberte Damgaard-Lauritsen

Fie er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole - Musical Akademiet Fredericia i 2017. Lige nu er hun at finde på scenen i “Terkel the motherfårking musical” - hvor hun spiller den stor-rygende mor Beathe og eleven Johanna. Før Terkel medvirkede Fie i “Kærlighed ved første HIK – the musical” som en del af ensemblet og Peters hysteriske kone Regitze. Hun har tidligere medvirket i Fredericia teaters produktion af “Seebach” og som del af hendes uddannelse, “Shu bi dua – the musical” og Odense teaters produktion af “Spamalot”. Førhen har Fie Alberte undervist og koreograferet på bl.a. Den Kreative Skole i Fredericia, Frøbjerg Musicalskole og Tommerup Efterskole.

 

kristoffer

Kapelmester - Kristoffer Nybye

Kristoffer var sidste år kapelmester på Elite Teaters opsætning af Carrie the musical og vender tilbage i år på FAME. Han er oprindeligt uddannet klarinettist fra rytmisk linje på Syddansk Musikkonservatorium, og nu aktiv freelancemusiker der, trods sin unge alder, allerede har turneret i over 17 lande, i mange forskellige konstellationer. Når han er hjemme på dansk jord, begår han sig en stor del af tiden, på den danske teater og musicalscene, hvor han som kapelmester, musiker eller komponist, har lavet projekter med bl.a.: Den Danske Scenekunstskole (Odense og KBH), Det Kongelige Danske Operaakademi, Frøbjerg Festspil, H.C. Andersen Festspillende, Teater 95B og mange andre.

johan

Kor- & Vocal Coach – Johan Klitgård

Johan Klitgård dimitterer fra Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet Fredericia til sommer 2019. På uddannelsen arbejdede han med store dele af Fredericia Teaters faste ensemble som kor til sit bachelorprojektet ‘vokalarrangementer til musicals’ - med Martin Konge som vejleder.

 

ida

Instruktør assistent - Ida Burkal

Ida skal for første gang være med i Elite Teater, hvor hun vil fungere som instruktørassistent. Hun glæder sig til at få et indblik i, hvad det kræver at stable en forestilling som FAME på benene. Det at lave teater ligger ikke fjernt fra Ida, da hun siden barnsben har været aktiv i den lokale amatørteaterforening i Ølgod; Drabanterne. Her har hun solgt programmer, is og slik i pausen, hjulpet sin mor med billetterne, sminket skuespillere og tilmed også selv stået på scenen i adskillige forestillinger. Ida glæder sig til at opleve teaterånden i Odense og være med til at skabe en helt igennem fantastisk oplevelse for publikummerne.