Kunstnerisk ledelse

KKS 6977

Lasse Winkler – Instruktør

Det er fjerde år i træk, at Lasse er instruktør på Elite Teaters årlige forestilling. Lasse har efterhånden en del erfaring som sceneinstruktør og har med de foregående opsætninger leveret yderst tilfredsstillende og flotte anmelderroste forestillinger i god tråd med Elite Teaters værdier. Lasse havde i 2012 debut som sceneinstruktør, med musicalen Grease. Derefter har det taget fart, og forestilling nummer 10 er for længst afviklet. Som instruktør er han historiefortæller. Det visuelle udtryk kombineret med at aktivere publikums fantasi og associationer, er en fantastisk måde at skabe oplevelser og fortælle historier på.

KKS 6933

Helena Dong – Koreograf

Igen i år har Helena fået tjansen som koreograf hos Elite Teater. Helena har de foregående tre år lavet forførende, energiske og temperamentsfulde koreografier til forestillingerne ”Cabaret”, ”Spring Awakening” og ”Hairspray”. Helena er stifter af dansetruppen Foxy Ladies, hvor hun arbejder som leder, koreograf og danser. Derudover har hun optrådt i alverdens sammenhænge, bl.a. sammen med Lars Arvad, Thomas Mørk, Trine Gadeberg og Anders Bircow. Helena er i dag en efterspurgt koreograf, og bliver brugt til mange forskellige opgaver som Musicals, Revyer, Shakespeare-forestillinger, stomp-events, workshops og almindelig undervisning. Stilen i Chicago ligger lige til højrebenet for Helena og ikke langt fra stilen i Foxy Ladies og må derfor siges at være en drømmemusical.

KKS 6879

Julie Elbrønd Strange – Kapelmester, vocal coach og korleder

Julie har været med i to af Elite Teaters forestillinger, ”Spring Awakening” og ”Hairspray”. Hun har arbejdet meget på scenen og gør det stadig, men arbejder i dag primært som sanger, korleder og sangunderviser. Julie færdiggør hendes kandidat som komponist og rytmisk sanger ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense til sommer.

I 2013 skrev og komponerede Julie en musikdramatisk forestilling, der blev sat op på Scenoskop Teaterfestival i Odense. Samme år var hun også korleder på All Shook Up ved Frøbjerg Ungdomsteater.

I 2014 havde Julie titlen som korleder på ”Vi Maler Byen Rød” med Frøbjerg Ungdomsmusical og er korleder og kapelmester på samme forestilling på Krabasken i Slagelse i år.

Medinstruktor

Annelouiise Abegg Gomard  – Medinstruktør

Annelouiise er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i 2007 og fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2011. Hun har syv års erfaring som musicalinstruktør og brænder selv for lige netop musicalen Chicago.

KKS 7159

Eva Egebjerg Pasgaard – PR

For andet år i træk står Eva Pasgaard i spidsen for PR og marketing. Eva er uddannet cand. merc i markedsføring ved SDU og har i en årrække arbejdet som marketingchef ved Brenderup. Siden 2012 har hun været ansvarlig for området Brandts Klædefabrik i Odense, herunder markedsføring og PR.

 

KKS 7434

Michael Eglin – Lyd & lys

Michael Eglin arbejder til dagligt som lyd- og lystekniker på Magasinet. Han har ligeledes sit eget firma, MIC Productions, der har lavet lyd og lys til et utal af forestillinger rundt omkring i Danmark. Derudover arbejder han også som scenograf på Odense Vinterrevy. Michael var også lysdesigner på Elite Teaters forestilling Cabaret og Spring Awakening.

KKS 9684

Gitte Davidsen – Produktionsleder

Gitte Gram Davidsen er for andet år i træk produktionsleder for Elite Teater

KKS 6972

Trine Weber Sundstrup - Scenograf

Trine Weber Sundstrup er scenograf på Chicago.

 fonzie hartung

Fonzie Hartung - Hår & Makeup

 

Lisbet Juul Daugaard

Lisbet har i år debut som kostumier.
Hun var med på sidste års forestilling, hvor hun gav en hjælpende hånd og blev her så grebet af musicalverdenen, at hun i år ikke kunne sige nej til at stå for kostumerne på årets musical Chicago.
Lisbet er en kreativ sjæl, der brænder for det visuelle udtryk. Til dagligt arbejder Lisbet som tøjdesigner.