JUKEBOX
a Musical Concert

Drømmer du om at stå på scenen, og ikke mindst udvikle dit talent? Så har du her en unik mulighed for at forløse begge dele, i Elite Teaters musical koncert Jukebox.

Vi søger 12-14 talenter til et helt nyt og spændende projekt, hvor sang, dans og formidling, vil være nøgleord. Med udgangspunkt i 4 forskellige musicals, ønsker vi at sætte fokus på begrebet ”Jukebox musicals”. Hver musical får 25 minutters opmærksomhed, hvor vi vil synge 5 sange fra hver, og dermed fokuserer på 2 forestillinger pr. akt. Castet der skal formidle sange og koreografier, består af 12 velsyngende talenter, som bakkes op af et skønt 7 mands orkester. Til at præsenterer sangene, historierne, fun facts og anekdoter, har vi allieret os med Jesper Nielsen & Louise Dencker fra podcasten ”Apropos Musical”. De vil, i bedste konferencier stil, guide publikum sikkert igennem musicalkoncerten. Vi ønsker med denne musicalkoncert at udvide publikums viden omkring musicalgenren og inspirere dem. Alle sangene vil blive sunget på deres originalsprog engelsk.

Selve Musical Koncerten opføres i uge 43 (23 - 31 oktober) og vil foregå på spillestedet Magasinet. prøveforløbet vil starte omkring den 1. september.

Optagelsesprøven bliver afholdt d.15 august, i Odense hos FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.) Til optagelsesprøven skal du forberede følgende:

  • En af de sange som er lagt op her på siden. Du skal kunne sangen udenad, og må meget gerne kigge på mere end en sang, det er ikke et krav men kan være en fordel.

Find sange og noder her

*HUSK at tjekke prøveplanen i forhold til, om du har mulig for at medvirke.

Se prøveplanen her

Optagelsesforløbet

Du vil modtage din audition tid ca. en uge før selve optagelsesprøven. Når du ankommer, vil din ankomst blive registreret og der vil til intern brug, blive tage et billede af dig. Derefter kommer du på et hold med ca. 8-12 andre aspiranter, og vil starte med at få vist en koreografi, som I har ca. 30 minutter til at indstudere. Derefter viser I koreografien for den samlet jury et par gange, og der vil derefter være 5-10 minutters pause. Efterfølgende skal du møde juryen alene, hvor du fremfører din valgte sang. Det kan tænkes at juryen vælger at arbejde lidt med dig, i forhold til din sang.

Juryen lægger vægt på det dramatiske udtryk og din indlevelse i din sang. Alle deltagere skal både synge og danse til denne audition, men det er muligt at blive optaget på holdet uden at skulle begge dele i musicalkoncerten.

Hele deltagelsen vil højst tage 2 timer, fra du møder ind til du er færdig.
Du skal være fyldt 17 år på premieredagen for at kunne medvirke.
Auditions finder sted på FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)

Juryen består af:

Iscenesætter & Manuskriptudvikler - Lasse Winkler
Koreograf – Fie Alberte Damgaard-Lauritsen
Vocal coach & Korleder – Vicki Gemmer Schultz
Kapelmester – Kristoffer Nybye

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

Tilmeld dig her:

Denne form er ikke offentliggjort

*Alle personfølsomme data vil blive opbevaret fortroligt, og slettet igen efter endt audition. Bliver man optaget til at medvirke i forestillingen, vil ens data dog blive gemt og opbevaret sikkert indtil spilleperioden er slut.