Nyheder

Læs de seneste nyheder 

En aften i Operaen

Elite Teater bød de medvirkende og frivillige velkommen til infomøde på efterårets forestilling: musicalen Spring Awakening.

Læs mere …

Danmark rundt for at stå på scenen

86 mennesker dansede, sang og spillede for dommerne i løbet af de to dage, i håbet om at stå på scenen på Den Fynske Opera til efteråret.

Læs mere …

Elite Teater har fået ny hjemmeside

Hen over vinteren har vi arbejdet på en ny hjemmeside. Siden er responsiv, det vil sige, den tilpasser designet til mobile enheder.

Læs mere …

Klar til at vække foråret

Den kunstneriske ledelse, der til oktober skal vække forestillingen "Spring Awakening" til live for Elite Teater er fundet.

Læs mere …

Årets Elite & Elite ånd

Prisen som Årets Elite, der af den kunstneriske ledelse skulle gives til en på scenen og prisen som Årets Elite Ånd, der blev valgt af alle medvirkende for og bag via afstemning.

Læs mere …

3 Nye MasterClass

Nu har du muligheden for at fylde årets første måneder med kreativitet i form af 3 forskellige Masterclasses med fokus på henholdsvis sang, dans og skuespil.

Læs mere …

Næste års forestilling

Elite Teater har som det første ikke-professionelle teater i hele Skandinavien fået muligheden for at spille den Tony-vindende broadwaymusical fra 2006 "Spring Awakening".

Læs mere …