Tre år på Elite Teater: I dag er odenseanske Dennis Due optaget på førende dramaskole i England

Gennem tre år har Dennis Due stået på scenen hos odenseanske Elite Teater. Nu er den 28-årige amatørskuespiller optaget på en af Englands førende dramauddannelser: Master of Fine Arts Acting på East 15 Acting School i England.

KKS 7815Når Elite Teater til efteråret opfører ”CARRIE – The Musical” bliver det uden den erfarne Dennis Due. Han har tidligere været en stor del af produktionen, hvor han har deltaget som skuespiller i forestillingerne: ”Cabaret”, ”Chicago” og ”Rock of Ages”. Nu er han blevet optaget på en skuespillerskole i England, hvor han gennem de næste år vil udvide sin interesse og sit talent inden for skuespil.

East 15 Acting School har fokus på improviserende dygtighed med metode, tekstanalyse, stemme, research og det intense udtryk for ægte følelser. Skolen er en af en førende gruppe af britiske konservatorier, og er medlem af Federation of Drama Schools. East 15 Acting School er en af de største specialiserede teaterskoler i England, hvor der til dagligt går over 770 studerende.

Dennis Due har gennem sine tre forestillinger på Elite Teater fået skabt en stor passion for teater og skuespil. ”Jeg har siden, jeg var barn, haft drømmen om at få en skuespilleruddannelse, og da jeg kom med hos Elite Teater, gav det mig yderligere blod på tanden til at gøre noget ved dette,” fortæller han.

”Da jeg første gang var med hos Eliteteater i deres debutforestilling ”Cabaret”, fik jeg hurtigt en fornemmelse af en vis professionalisme og vision, som jeg ikke havde mærket andre steder før,” fortsætter han. ”Det var tydeligt at Eliteteater ville leve op til deres navn - ELITE - for det er den kvalitet, som bliver leveret gang på gang,” slutter han.

Dennis Due er langt fra alene om at gå den professionelle vej efter at have afprøvet og udviklet sit talent i Elite Teaters regi. Flere af de kompetente amatørskuespillere, der siden teatrets begyndelse i 2011 har haft roller i teatrets årlige musicalopsætninger, er i dag enten under uddannelse eller castet til roller på den professionelle scene.