Elite priser 2014

Traditionen tro blev der ved afslutningen af årets forestilling uddelt to interne priser:
Årets Elite; en pris der tildeles af den kunstneriske ledelse til en af de medvirkende og Årets Elite Ånd; en pris der kan vindes af alle efter en intern afstemning.

Årets Elite

carina hartmann

Årets Elite gik til Carina Hartmann Olsen, der spillede hovedrollen som Tracy Turnblad. Carina udviste enormt engagement, og har holdt et højt niveau igennem hele forløbet. Carina besidder et stort talent; hun synger, danser og performer med et stort overskud, og giver sig altid fuldt ud til prøverne. Hun bidrog til udviklingen af sin karakter, og udviklede sig personligt på mange punkter. Derudover er Carina meget professionel i sin måde at gå til opgaven på, og hun har en meget positiv og smittende personlighed.

Årets Elite Ånd

gitte gram davidsen Til afslutningsfesten blev alle medvirkende bedt om på et kort at notere den person, de ville nominere til Årets Elite Ånd og samtidig skulle de give en begrundelse for, hvorfor personen blev nomineret. Kriterierne for denne pris var: godt humør, omsorg og hjælpsomhed samt engagement.
Årets Elite Ånd gik til Gitte Gram Davidsen. Gitte var produktionsleder på forestillingen Hairspray, hvor hun udviste et stort overskud og engagement. I de utrolig mange nomineringer hun fik, blev hun bl.a. betegnet som hele holdets ”mor”. Gitte har udover et helt usædvanligt stort overblik, vist gode lederegenskaber og formået at drage stor omsorg for hele holdet, både foran og bagved scenen. Gitte har en utrolig varm personlighed, og altid stod hun klar med et knus og et kram.