Elite Teater i nytænkende coronakoncept

Til efteråret slår Elite Teater dørene op for et helt nyt koncept på Posten i Odense. Musicalkoncerten ”Contact” præsenterer et nyt kuld af talentfulde unge der går musical- og performancevejen.

På grund af Corona-situationen har Elite Teater valgt at opføre en musicalkoncert i stedet for den klassiske opførelse af en musical, der udskydes til 2021. Ligesom mange andre begivenheder og events er det svært at forestille sig et år uden Elite Teater.

Bo Damgaard, bestyrelsesformand glæder sig over initiativet om en musicalkoncert.

”Det er ekstremt vigtigt for Elite Teater fortsat at gøre det som vi er sat i verden for, at udvikle ambitiøse talenter indenfor scenekunsten, og især i en tid med Corona. Kulturen og udviklingen må for enhver pris ikke lide et tilbageslag, og vi oplever jo desværre aflyste forestillinger, og en talentmasse der hungrer efter at udvikle sig, og som ikke har mulighed for det. Som forening er det vigtigt at holde fast i vores fælleskab og som visionær talentfabrik, vil vi konstant bidrage til udviklingen og skabe magiske oplevelser for publikum. Vi føler faktisk at det er vores pligt at skabe de rammer, også selv i en tid som denne.”

Musicalkoncerten har fået titlen ”Contact”, fordi Elite Teater gerne vil arbejde og formidle noget som er aktuelt. Kontakt er nok det som har mest indflydelse på menneskers liv i øjeblikket.

”Kontakt med andre mennesker, både fysisk og psykisk, og det indgreb det har i vores måde at leve på. Hvad gør det ved os? Hvilken betydning har et kram, et håndtryk, at vi ikke kan være sammen som vi plejer. Det ønsker vi at fortolke igennem musicalsange. Som publikum vil man opleve både den festlige stemning, det sjove og det følsomme, præcis som man er vant til når man oplever en musical opført af Elite Teater.”

– Lasse Winkler, kunstnerisk leder

 

Som noget nyt skal castet selv være med til at forme koncerten og udvælge de sange der skal synges. Sangene bakkes op af et talentfuldt orkester. Der vil være sange man kender, og nye sange man forelsker sig i, alt sammen pakket ind i en situation som de fleste af os kan relatere til. Det bliver en ret unik oplevelse.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en musicalkoncert.

Musicalkoncerten finder sted d. 10 og 11. november kl. 20.00 på Posten. Koncerten varer ca. 1 time og 20 minutter. Billetsalget starter d. 1. august på www.eliteteater.dk

Audition finder sted i slutningen af august, så ønsker du at høre mere kan du følge os på vores sociale medier.