Nye, stærke kræfter i Elite Teaters bestyrelse

Peder Dahlgaard, der til dagligt er prorektor for Den Danske Scenekunstskole og uddannelsesleder på Fyn og i Jylland, trådte i maj officielt ind i Elite Teaters bestyrelse, hvor han skal være med til at udvikle teaterforeningen og styrke dens position som springbræt for unge musicaltalenter.

Det er med stor glæde, at Elite Teater kan byde velkommen til Peder Dahlgaard, der officielt indtrådte i teaterforeningens bestyrelse fra maj 2022. Bestyrelsen, der i forvejen består af prominente kræfter fra det fynske kultur- og erhvervsliv, står hermed yderligere styrket og med et samlet kompetencesæt, der i høj grad understøtter og underbygger foreningens mission om at udfylde tomrummet mellem amatørteater og professionelt teater.

“Vi er meget beærede over, at Peder gør os selskab i Elite Teaters bestyrelse,” siger bestyrelsesformand Bo Damgaard og fortsætter: “Peder kommer med en kunstnerisk baggrund, vil kunne være med til at sparre omkring vores årlige opsætning, og han er stadig aktiv i branchen, hvilket betyder, at han har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig. Vi havde vores første bestyrelsesmøde i maj, hvor Peder deltog, og vi har efter vores første møde allerede nydt godt af Peders energi og gode input. Og så gør det jo ikke noget, at Peder er uddannet skuespiller i Odense.”

Peder Dahlgaard er uddannet fra Skuespillerskolen i Odense i 1999 og har siden medvirket som skuespiller på både teatre, film og tv. Udover sit kunstneriske virke har han i en årrække arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling i både det offentlige og private og er desuden fortsat aktiv foredragsholder. Siden 2010 har han været tilknyttet Den Danske Scenekunstskole, hvor han i dag er prorektor og uddannelsesleder for afdelingerne på Fyn og i Jylland.


Bestyrelsen består af:

Formand – Bo Damgaard
Næstformand – Steen Møller
Kasserer – Johnny Jensen
Bestyrelsesmedlem – Dorte Milling
Bestyrelsesmedlem – Maria Navntoft Hemmingsen
Bestyrelsesmedlem – Peder Dahlgaard
1. suppleant – Lasse Winkler
2. suppleant – Stine Haurballe Habekost