Oplev Stephen King i et brag af en gysermusical på Magasinet i Odense

Den verdenskendte, amerikanske forfatter Stephen King står bag gyserromanen, CARRIE, der fra den 24. oktober kan opleves som musical på Magasinet i Odense. Bag produktionen står Elite Teater, der igen i år forventer at spille for fulde sale, når teatret opsætter CARRRIE - The musical.

stephen king carrie 2Når CARRIE om kort tid opføres som musical på Elite Teater i Odense, er der er lagt op til en forestilling med elementer af gys pakket ind i dygtigt skuespil, dans og formidabel musik. Elite Teaters fortolkning af Kings roman fremføres af et cast bestående af 19 talentfulde unge, - og som publikum er der god grund til at glæde sig.

Stephen King står bag flere end 60 litterære værker, ligesom han har vundet utallige priser gennem sit forfatterskab. Han er kendt for sine detaljerede, sammenhængende indre referencer, hvor han gennem bipersoner, fiktive byer eller begivenheder skaber en sammenkædning i sit plot. Ofte rummer hans romaner referencer til den amerikanske historie og kultur, hvor King har fokus på de mørke, dystre og frygtfulde perspektiver. Disse referencer formår han at flette ind i karakterenes baggrund og anvende dem som afsæt for deres frygt.

CARRIE er den første af Stephen Kings mange romaner. Gyseren rummer - ifølge King selv - i sine dybere lag andet og mere end bare en skrækhistorie: Det er en roman, som handler om dét, mænd frygter ved kvinder og ved kvinders seksualitet. CARRIE er samtidig et portræt af en ung teenager, som gerne vil finde sig tilpas i samfundet, men aldrig rigtig får chancen af årsager, hun ikke selv kan gennemskue.

Nu kan du opleve musicalen på Magasinet, hvor den spilles fra onsdag den 24. oktober til lørdag den 3. november.

KØB BILLET HER

stephen king carrie 1stephen king carrie 3