Har du en drøm om at få folk til at le?  
Audition er foreløbig udskudt, vi vender tilbage

ovr

Har du erfaring fra amatørteater - og drømmer du om at få publikum til at le? Vil du prøve kræfter med revy-genren? Så kom til audition - og før drømmen ud i livet.

Odense Vinterrevy genopstår i en ny version med skuespiller Flemming Jensen som kunstnerisk leder i samarbejde med Elite Teater og Odense Sommerrevy. Odense Vinterrevy får premiere fredag den 15. januar 2021 kl. 20.00 på Magasinet.

Ambitionen er, at publikum skal opleve vore bedste og mest talentfulde amatører instrueret og ledsaget af professionelle kræfter i en udviklende revyform. Det skal være talentudvikling kombineret med inspiration til den danske revys fortsatte fornyelse. Revyen skal derved fungere som en ”rugekasse” for de professionelle revyer. Således et nyt kulturelt tilbud til det satireglade publikum.

Du får muligheden for at stå på scenen sammen med 5 andre talenter - og ikke mindst med Flemming Jensen. Dog skal du være fyldt 18 år på premieredagen for at medvirke.

Optagelsesprøven bliver afholdt d.21 & 22 marts, i Odense hos FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.) Til optagelsesprøven skal du forberede følgende:

  1. En sang efter eget valg, dog skal du selv medbringe noder. Du skal kunne sangen udenad. Syng kun to af versene med evt. omkv. – vælg selv hvilke.
  2. To korte tekster, som bliver sendt til dig på mail ca. 14 dage før audition: En lille monolog – og en kort dialog, som du vil komme til at spille sammen med Flemming. Du skal kunne teksterne udenad.

Prøveforløbet

Prøverne vil starte fra midten af november med plukprøver, som vi forsøger at tilpasse den enkelte. Fra årsskiftet prøves intenst frem til premieren. Spilleperioden strækker sig fra d.10 januar til d.28 januar.

Optagelsesforløbet

Du skal ha’ forberedt en sang og to tekster til optagelsesprøven.

Du vil modtage din audition tid ca. en uge før selve optagelsesprøven. Når du ankommer, vil din ankomst blive registreret og der vil, til intern brug blive taget et billede af dig.

Derefter kommer du på et hold med ca. 6-10 andre aspiranter, og vil starte med at få vist en koreografi, som I har max. 30 minutter til at indstudere. Derefter viser I koreografien for den samlede jury, hvorefter der vil være 5-10 minutters pause. Efterfølgende skal du møde juryen alene, hvor du fremfører din valgte sang og tekster. Det kan tænkes at juryen vælger at arbejde lidt med dig, i forhold til tekst eller sang.

Hele deltagelsen vil højst tage 2 timer, fra du møder, til du er færdig.
Auditions finder sted på FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)

Juryen består af:

Instruktør - Flemming Jensen
Instruktør assistent - Lasse Winkler
Kunstnerisk konsulent  - Lars Arvad

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

Tilmeld dig her:

Audition er foreløbig udskudt, vi vender tilbage

*Alle personfølsomme data vil blive opbevaret fortroligt, og slettet igen efter endt audition. Bliver man optaget til at medvirke i forestillingen, vil ens data dog blive gemt og opbevaret sikkert indtil spilleperioden er slut.