Om Elite Teater

Elite Teater er en teaterforening stiftet 1. januar 2012 med fokus på kvalitet og talent, hvis ambition er at udfylde tomrummet mellem amatørteater og professionelt teater. Således laver Elite Teater kvalitetsmæssigt stærke og konkurrencedygtige musicalproduktioner i Odense, som alternativ til den professionelle scenekunst. Elite Teater stræber efter at teatergængere får magiske oplevelser i mørket, og at spirende teatertalenter har et seriøst sted at udfolde sin kunnen. Der arbejdes derfor hele tiden på at skabe forestillinger af højest mulige kvalitet til glæde for publikum. Samtidig er Elite Teater et forum, der kan danne grobund og springbræt for scenens talenter til senere at indtræde i et professionelt teatermiljø.

Elite Teater er en forening og der er mange måder, man kan involvere sig på og blive en del af Eliten. Har du selv en drøm om at stå på scenen, kan du via hjemmesiden holde dig orienteret om, hvornår der indkaldes til auditions på vores produktioner. Har du lyst til og mod på at have et ansvar bag om en produktion, kan du melde dig som frivillig via hjemmesiden. Vil du bare gerne holdes opdateret omkring udviklingen og hvilke oplevelser, du som teatergænger har i vente, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden, så du hele tiden får de friske nyheder fra Elite Teater.

Du kan også som medlem støtte os økonomisk eller kontakte os, hvis du som firma eller privatperson ønsker at tegne et sponsorat.