Kunstnerisk ledelse - Spring Awakening

kl-spring-lasse

Lasse Lomborg Winkler, instruktør

Lasse Winkler begyndte sin teaterkarriere med selv at stå på scenen. Han har erfaring fra både musical- og revyscenen. I de seneste år har han slået sit navn fast som en kompetent instruktør. Lasse er en dynamisk instruktør, der arbejder med forskellige processer for at få det stærkeste dramatiske udtryk frem. Lasse Winkler var også instruktør på Elite Teaters forestilling Cabaret.

Helena Dong - koreograf

Helena vidste allerede fra helt lille, at hun skulle beskæftige sig med show og dans. I starten var det som gymnast, men senere blev det dans og koreografi på bl.a. Nyborg Voldspil, Frøbjerg festspil, OMT, Odense Teater og sågar i et cirkus(Trapeze). Helena er kendt for at lave flotte koreografier, der er krævende for de medvirkende og spændende for publikum at nyde. Helena var også koreograf på Elite Teaters forestilling Cabaret. Hun er i år bl.a. koreograf og danser i Odenses HCA-kabaret, og har senest optrådt med sin egen dansegruppe ”Boddies of Burlesque” på Magasinet i Odense.

 

kl-spring-julie

Julie Strange – kor- og orkesterleder

Julie Elbrønd Strange er uddannet bachelor fra Syddansk Musikkonservatorium og er blevet optaget på rytmiske kompositionskandidat med start til septemper. Julie begyndte sin teaterkarriere som medvirkende på scenen, og selvom hun stadig selv er aktiv der, har hun sideløbende, i de seneste år, også arbejdet på diverse forestillinger som kor- og sanginstruktør. Julie har også en stor glæde ved selv at skrive musik og fik sat sin første lille musikdramatiske forestilling op igennem Scenoskop Teaterfestival i år.

kl-spring-michael

Michael Eglin - lysdesign

Michael Eglin arbejder til dagligt som lyd- og lystekniker på Magasinet. Han har ligeledes sit eget firma, MIC Productions, der har lavet lyd og lys til et utal af forestillinger rundt omkring i Danmark. Derudover arbejder han også som scenograf på Odense Vinterrevy. Michael var også lysdesigner på Elite Teaters forestilling Cabaret.

 

kl-spring-lise

Lise Søllested - kostumier

Lise Søllested har været kostumier på Odense Internationale Musikteater, Odense Vinterrevy samt et utal af skole og ungdomsskoleproduktioner. Lise er kendt for sine kreationer, der skaber et godt helhedsindtryk men stadig med sans for detaljerne. Lise var også kostumier på Elite Teaters forestilling Cabaret og vandt tillige den interne pris sidste år som årets ”Elite Ånd”.

kl-spring-trine

Trine Sundstrup - scenograf

Trine Sundstrup begyndte sin karriere i teaterverdenen på scenen som skuespiller og danser, men efter end dekoratøruddannelse i 2010, fik hun øjnene op for andre aspekter af scenelivet. Siden da er det blevet til flere TV- og filmproduktioner som rekvisitørassistent og arbejde som scenograf på forskellige teaterforestillinger. Trine Sundstrup var også scenograf på Elite Teaters forestilling Cabaret.

 

kl-spring-josephine

Josephine Lund Hansen - regissør

Josephine Hansen har indenfor teaterverdenen beskæftiget sig med arbejde bag scenen, der får detaljerne i forestillingen til at fungere. Arbejdet med regi handler om at være kreativ og finde løsninger, der både er praktiske og tidssvarende. Til dagligt arbjeder Josephine også på pædagogstudiet med kreativitet og innovation. Josephine Lund Hansen var også regissør på Elite Teaters forestilling Cabaret.

kl-spring-pernille

Pernille Thierlein – hår og make-up

Pernille Thierlein er til dagligt butiksansvarlig i Beautycos. Hun har taget kostmetisker grunduddannelsen og laver både hår og make-up til festlige lejligheder så som bryllup og konfirmation. Pernille var en del af make-up teamet på Elite Teaters forestilling Cabaret og har ligeledes været med til at stå for hår og make-up ved Fjordagerscenen.

 

kl-spring-kim

Kim Sørensen - fotograf

Kim Kjærgaard Sørensen har en baggrund indenfor musik og teater. Kims styrke er den visuelle historiefortælling og han har et skarpt øje for lys og kompositioner. Han har arbejdet seriøst med fotografiet som medie i 8 år. Kim formår at se verden gennem lidt andre øjne end de fleste og har samtidig en tillidsvækkende ro over sig. Dette gør hans fotografier nærværende og intense. Kim var også fotograf på Elite Teaters forestilling Cabaret.

kl-spring-rune

Rune Dauggard – kreativ konsulent

Rune Daugaard har arbejdet med teater de sidste 20 år. Først som udøver på scenen, så som instruktør og manuskriptforfatter og nu som kreativ konsulent og forestillingsleder hos Elite Teater. Denne udvikling skal ses i sammenhæng med den Master i Teaterpædagogik han i gang med at læse. Med hans mangeårige erfaring indenfor teater og nyerhvervede teoretiske viden, er Rune en god støtte for teaterprojekter.