Kunstnerisk Team

 

Lasse

Iscenesættelse & manuskriptudvikling - Lasse Winkler

Det er 8 gang at Lasse skal instruere Elite Teaters forestilling. Lasse har iscenesat mere end 30 forestillinger for blandt andet Elite Teater, Fjordagerscenen, H.C. Andersen Festivals og Dronning Dorothea Teateret i Kolding. I 2018 skrev og instruerede han jubilæumsshowet ”Koldinghus LIVE” i anledningen af, at Koldinghus har eksisteret i 750 år, og med Stig Rossen som hovednavn. Forestillingen vandt desuden Koldings kulturpris samme år. Lasse underviser i skuespilteknik og audition træning på blandt andet FLOW, Teaterskolen 95B, og derudover fungerer han også som kunstnerisk leder hos Elite Teater. Her I foråret 2020 har han desuden afsluttet sin diplomuddannelse i ledelse, kunst & kultur.

fie

Koreograf – Fie Alberte Damgaard-Lauritsen

Fie Alberte er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole - Musical Akademiet Fredericia i 2017. Hun har siden medvirket i forestillinger som blandt andet “Seebach”, “Mamma Mia”, “Terkel the Motherfårking Musical”og “Sanne”. Fie Alberte har undervist og koreograferet flere steder, senest på Elite Teaters produktion af “Fame”.

 

Kristoffer

Kapelmester - Kristoffer Nybye

Kristoffer er oprindelig uddannet klarinettist fra rytmisk linje på Syddansk Musikkonservatorium og er nu aktiv freelancemusiker der, trods sin unge alder, allerede har turneret i over 20 lande, i mange forskellige konstellationer. Når han er hjemme på dansk jord, begår han sig en stor del af tiden, på den danske teater og musicalscene, hvor han som musiker eller kapelmester har spillet et utal af forestillinger på steder som: Det Ny Teater, Den Danske Scenekunstskole, Det Kongelige Danske Operaakademi, Frøbjerg Festspil, Elite Teater, Teater 95B og mange andre.

Vicki

Kor & Vocal Coach – Vicki Gemmer Schultz

Vicki er uddannet sanger fra konservatoriet i Odense i 2015. Det er 3. gang hun er med på en opsætning med Elite Teater. Foruden CONTACT var Vicki korinstruktør og vocal coach på Rock Of Ages i 2017 og stod såmænd selv på scenen i Hairspray 2014. Vicki underviser til daglig i sang, og har desuden også sit faste kor som hun optræder med.

 

cathrine

Instruktør assistent - Cathrine Amtoft Pedersen