Audition til The Addams Family

Nu har du muligheden for at stå på scenen, når Elite Teater spiller The Addams Family til efteråret.
Der søges et cast med diversitet, hvor alle skæve og ikke mindst uhyggelige eksistenser får frit spil. Dog skal du være fyldt 16 år på premieredagen for at medvirke (gælder ikke rollen som Pugsley).

”The Addams Family” kræver dygtige sangere og dansere, som kan komme ud til publikum, og som mestre komikkens kunst! Der er lagt i kakkelovnen til en humørbombe af en forestilling.
Ensemblet spiller en stor rolle i denne opsætning, og med deres individuelle karakterer skabes dette dystre og morbide univers specielt af dem.
Udover dans og kor hjælper ensemblet især fortællerfiguren Onkel Fester historien på gled.

Audition bliver afholdt lørdag den 22. OG søndag 23. april, i Odense hos FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)
Det er vigtigt at sætte BEGGE  dage af.


LØRDAG

Til audition skal du forberede følgende:

  • Sangen som passer til den rolle du ønsker at gå op på. Du skal kunne sangen udenad, og må meget gerne kigge på mere end en sang, men det er ikke et krav. 
  • Teksten/erne der passer til den rolle du ønsker at gå op på. Du skal kunne teksten udenad, og må meget gerne kigge på mere end en tekst, men det er ikke et krav.

 

SØNDAG
Lørdag aften vil du høre om vi gerne vil se dig igen til prøve om søndagen. Forberedelsen er den samme.Prøveperiode

Prøveforløbet starter op med introduktion af hele holdet og forestillingen d. 29. Maj kl 19. Der skal derudover tages billeder af castet til brug på SoMe.
Herefter er der sommerferie, og prøveforløbet starter op igen 7. august, med ugentlige prøver, samt weekendprøver, frem til slutforløbet d.8. oktober. Fra d.8 oktober til d.19. oktober, er der er prøver hver dag, og spilleperioden er fra d.19 oktober til d.29. oktober.
- Der er lagt en overordnet prøveplan sammen med auditionmaterialet. En detaljeret plan kommer efter audition. Det er ikke sikkert du skal til prøve alle dage, men sæt dem af som en begyndelse.

Det er vigtigt at du kan prioritere prøverne og produktionen. Ellers kan det ikke lade sig gøre at medvirke. 


Optagelsesforløbet

Du skal have forberedt en sang og en tekst til optagelsesprøven.

Du vil modtage din audition tid ca. en uge før selve optagelsesprøven. Når du ankommer, vil din ankomst blive registreret og der vil til intern brug blive tage et billede af dig. Derefter kommer du på et hold med ca. 8-12 andre aspiranter, og vil starte med at få vist en koreografi, som I har ca. 30 minutter til at indstudere. Derefter viser I koreografien for den samlet jury et par gange, og der vil derefter være 5-10 minutters pause. Efterfølgende skal du møde juryen alene, hvor du fremfører din valgte sang og evt. tekst. Det kan tænkes at juryen vælger at arbejde lidt med dig, i forhold til tekst eller sang. 

Juryen lægger vægt på det dramatiske udtryk og din indlevelse i både tekst og sang. Alle deltagere skal både synge og danse til denne audition, men det er muligt at blive optaget på holdet uden at skulle begge dele i forestillingen. 

Hele deltagelsen vil højst tage 2,5 time, fra du kommer til du er færdig. 

Auditions finder sted på FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)

Se rolleliste her

Oversigt over sange

Du finder lydfiler, sangtekster og noder HER

Du finder dramateksterne HER

Du finder prøveplan HER

 

Juryen består af: 

Instruktør – Laura Pazdecki 

Koreograf – Fie Alberte Damgaard-Lauritsen

Vocal coach & Korleder – Johan Berg

Kapelmester – Kristoffer Nybye 

Instruktør assistent – Laura Korsgaard Schmidt

 

Vi glæder os til at møde dig. 

 

Tilmeld dig her:

(Skriv gerne hvis du kan spille et instrument, eller har andre færdigheder som spring eller akrobatik)
Ja
Nej
Ja
Nej
Før kl. 14.00
Efter kl. 14.00
Jeg kan hele dagen


*Alle personfølsomme data vil blive opbevaret fortroligt, og slettet igen efter endt audition. Bliver man optaget til at medvirke i forestillingen, vil ens data dog blive gemt og opbevaret sikkert indtil spilleperioden er slut.