wwry

 

We Will Rock You

Elite Teater har i 2022 10-års jubilæum, og det skal fejres med et kæmpe BRAG af en forestilling. Musicalen er blevet et kæmpehit i udlandet og ikke mindst i London. Historien udspiller sig i en fjern fremtid, hvor en gruppe bohemer kæmper for at genoprette den frie udveksling af tanker, mode og ikke mindst levende musik. Et oprør anført af Galileo og Scaramouche, imod den altdominerende Killer Queen og hendes håndlanger Khashoggi som har kontrol over alle. Ien verden hvor alle klæder sig ens, tænker ens, og hvor musikinstrumenter er forbudt, og rockmusikken der var engang næsten, er glemt. 'We Will Rock You' er spækket med hits fra et af rockhistoriens mest ikoniske og elskede bands, nemlig QUEEN. Fans kan glæde sig over at kunne opleve numre som ’Bohemian Rhapsody’, ’We Are The Champions’, ’Radio Ga Ga’, ’Killer Queen’, ’Who Wants to Live Forever’, ’Under Pressure’ og selvfølgelig den uundgåelige titelmelodi ’We Will Rock You’!

Musicalen er skabt af britiske komiker og stjerneforfatter Ben Elton i samarbejde med Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor. Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2004 og spillede på samme teater i hele 12 år, før den lukkede i 2014 som den klart længst spillede teaterforestilling på det hæderkronede gamle teater nogensinde! Siden har den været opført over hele verden.

Det bliver den danske komiker Lars Hjortshøj, der skal oversætte manuskriptet til dansk – så der er garanti for en oplevelse i absolut topklasse, både musikalsk og humoristisk! 'We Will Rock You’ er ikke bare medrivende og hylende morsom – det er også endelig en musical, som mænd tør indrømme at de har set…!