Elite Teater Ledelsen


KKS 2202

Kunstnerisk leder: Lasse Winkler

Lasse er en af initiativtagerne til Elite Teater, og har instrueret de foreløbigt 6 forestillinger som teateret har produceret siden 2012. Han er ansvarlig for teaterets kunstneriske linje og vision, og vælger i samarbejde med bestyrelsen hvilke forestillinger der skal opføres, og andre tiltag som passer i tråden med Elite Teaters visioner. Det er også Lasse der udvælger det kunstneriske team, og skal sørge for at teaterets kunstneriske profil og udtryk harmonerer i hele organisationen. Lasse instruerer forestillinger og underviser mange steder i landet, og har en stor passion for talentudvikling. Han er også i færd med sin egen udvikling, i det han er startet på en diplom uddannelse i ledelse, kunst og kultur.

 


KKS 9800

Administrativ leder: Johnny Jensen

Johnny Jensen har været kasserer i Elite Teaters bestyrelse siden 2015, og har i en række år bl.a. også stået for tegning af virksomhedssponsorater. Han brænder for at skabe udvikling, og bidrager til teateret med sin erfaring inden for salg og strategi. Han er dog også hvert år at finde blandt teaterets scenebyggere, hvor han op til premieredagen bidrager med håndværkssnilde og kreative løsninger. Spørger du Johnny, vil han sige, at Elite Teater er den perfekte modvægt til den branche han til daglig færdes i - udviklingen af avanceret, højteknologisk elektronik inden for ingeniørfaget.


KKS 9803

Salgs- og marketingchef: Line Krogh-Nielsen

Line Krogh-Nielsen er Elite Teaters nye salgs- og marketingsansvarlige, og vil igennem hendes nye position, gå i dybden med foreningens kreative udtryk og vision. Line kommer med god erfaring fra hendes faglige profil som cand.merc.’er fra SDU, og hendes stilling som erhvervskonsulent i SDU RIO på Syddansk Universitet, hvor hun bl.a. sidder med erhvervspartnerskaber, eventkoordinering, markedsføringsstrategier og konceptudvikling. Selv har hun tidligere været danser i to amatør musicalopsætninger, og så Elite Teaters ledelse som en unik mulighed for at kombinere hendes faglige passion med hendes personlige interesser. Hun har siden foreningens første opsætning været imponeret over den høje kvalitet som alle medvirkende bidrager med, hvilket var en stor årsag til hendes store interesse for at blive en del af den nyetablerede ledelse. Samtidig brænder hun for at dykke ned i de mange muligheder der ligger for foreningen i fremtiden, og arbejde tæt sammen med de mange passionerede og målrettede frivillige, som gør Elite Teater til noget helt særligt.