steen mollerSteen Møller

Konservativ leder i Odense Byråd og Rådmand for Beskæftigelses og Socialforvaltningen. Han blev valgt ind i Odense Byråd i 2006, og siden den 24. oktober 2011 har han også været rådmand i Odense efter forgængeren Jan Boyes pludselige død. Først for By og Kulturforvaltningen og siden 1. januar 2014 for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. Ud over at være ambassadør for Elite Teater bestrider han også poster som formand for henholdsvis Odense Zoo og Nordatlantisk Hus, samt medlem af bestyrelserne for Brandts, HF & VUC Fyn og Det Grønlandske Hus i Odense. Steen Møller er utroligt engageret i byens kulturliv og er også selv flittig bruger af dette. Han har fulgt Elite Teater lige fra den første forestilling “Cabaret” og har altid været en begejstret og varm fortaler.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg som ambassadør for Elite Teater kan være med til at bakke op om de odenseanske skuespillertalenter. Elite Teater har vist, at de kan bidrage til at få flere ansøgere fra Fyn til teaterskolerne. Jeg ser det som en vigtig opgave, at vi kan tiltrække og udvikle talenter inden for kulturområdet i Odense og på Fyn. Og netop derfor er et projekt som Elite Teater et fremragendeinitiativ.”

 

Kim Dahl

image001Kim Dahl ejer af HIPS Dance Studios, som er en Danmarks største danseskoler med afdelinger i 12 fynske og jyske byer.
Kim blev født ind i en danseskole og begyndte allerede at danse, da han var et par år gammel, og det har han gjort lige siden. I dag har han overtaget den danseskole, som faderen startede tilbage i 1952 og tidligere var kendt som Edna & Leo Dahl's Danseinstitut. Nu har danseskolen fået det mere tidssvarende navn HIPS Dance Studios, og har i dag alt lige fra højniveau tango, til hyggelig pardans, og utallige arter af urban style på programmet.
Kim Dahl er kendt som en engageret og farverig kulturpersonlighed i Odense, og ud over danseskolen er han også engageret i kulturforeningen Bobz, der gennem et privat initiativ, blev skabt til at fremme den alternative musikkultur.

“Det gælder om at lave de ting, man har lyst til. Når man har det sjovt, er man på sporet af det gode liv, og i Elite Teater er der en masse unge mennesker, der gør det de brænder for og samtidig har det sjovt.
Det vil jeg gerne støtte op om som ambassadør.”

 

Johnny JørgensenJohnny 2Z7E0074

Sanger og sanginstruktør. Han fik sit gennembrud med sangen 'Morgen på Atlantis' i Atlantis på Østre Gasværk i 1994 og har siden sunget overalt i Danmark, både som solist til koncerter og som korsanger for bl.a. Sanne Salomonsen, Stig Rossen, Elaine Page og Nik & Jay. Har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix flere gange, både som solist og korsanger. Synger jævnligt kor på de store tegnefilm fra USA som f.eks. Frost og Løvernes Konge. Er korleder for Koret Læderhalsene og sanglærer på Det Danske Musicalakademi i Fredericia. Har de sidste 10 år været en af de mest brugte sanginstruktører på musicals i Danmark, bl.a. på Palsgård Sommerspil og Nyborg Voldspil, og ellers bl.a. 'Skammerens Datter' på Østre Gasværk, 'Cabaret' på Fredericia Teater, 'Shrek' i Forum og 'Hairspray' i Tivoli.
'Jeg har set 'Chicago', 'Hairspray' og 'Spring Awakening', og jeg er dybt imponeret over det høje ambitions-niveau, forestillingerne viser. Elite Teater har god smag, masser af talent og fin sans for casting, og min fornemmelse er, at deres instruktørteam er en stor del af deres succes. Jeg er glad for at kunne være ambassadør for noget, der er så solidt.'

 

Rikke Lillevang

unnamedRikke Lillevang studerer på Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia, hvor hun netop har startet sit 3. og sidste år, med at være i scenetjeneste på Det Ny Teater, København, i forestillingen "Anything Goes".
Rikke har studeret på Musicalakademiet siden 2014 og har dermed også været i scenetjeneste på Fredericia Teater, i "Shubidua The Musical" på sit 2.år, og modtager derudover daglig undervisning i sang, dans og drama.
Før Rikke kom ind på Musicalakademiet medvirkede hun i mange år på forskellige amatørscener på Fyn; blandt andet ved Nyborg Voldspil, Odense Musicalteater, Nordfyns Friluftsspil, Fjordagerscenen og ikke mindst Elite Teater. I 2012 fik Rikke hovedrollen som Sally Bowles, i Elite Teaters aller første opsætning "Cabaret".

"Jeg tænker ofte tilbage på tiden ved Elite Teater, på Cabaret med masser af glæde og gode minder. Odense og amatørverdenen er enormt privilegerede at have så kompetente mennesker (bestyrelsen, instruktør, koreograf, kapelmester, scenograf, kostumier, lyd/lys osv osv), der brænder så meget for kulturen, teatret og musicalverden, og for at give sprudlende og nysgerrige talenter lov til - og muligheden for, at arbejde og lege i den kunstneriske verden, med plads til deres passion for at stå på scenen som glade, entusiastiske og ambitiøse amatører. Det er en stor glæde for mig at være ambassadør for Elite Teater." Rikke Lillevang