Årets Elite 

carina hartmann olsenÅrets Elite gik til Carina Hartmann Olsen, der spillede hovedrollen som Tracy Turnblad. Carina udviste enormt engagement, og har holdt niveauet højt igennem hele forløbet. 

Carina besidder et stort talent; hun synger, danser og performer med et stort overskud, og giver sig altid fuldt ud til prøverne.

Hun har bidraget til udviklingen af sin karakter, og har udviklet sig personligt på mange punkter. Herudover er Carina professionel i sin måde at gå til opgaven på, og hun har en meget positiv og smittenden personlighed.  

 

 

 

 

 

Årets Elite Ånd

KKS 9684Til årets afslutningsfest er alle medvirkende blevet bedt om at pege på den person, de vil nominere til Årets Elite Ånd. De har samtidig givet en begrundelse for, hvorfor personene er nomineret. Kriterierne for denne pris har været: godt humør, omsorg, hjælpsomhed samt engagement. 

Årets Elite Ånd er gået til Gitte Gram Davidsen. Gitte har været  produktionsleder på forestillingen "Hairspray", hvor hun har udvist et stort overskud og engagement. I de utrolig mange nomineringer, hun har fået, er hun bl.a. blevet betegnet som hele holdets "mor".

Gitte har udover et helt usædvanligt overblik, gode lederegenskaber og formår at drage omsorg for holdet, både foran og bag scenen. Gitte har en varm personlighed, og hun har altid stået klar med et knus.