Kunstnerisk Team

 

MØD VORES KOREOGRAF

Vi er meget glade for at præsentere Cathrine Kronborg Tøt, som skal være koreograf på We Will Rock You!

Cathrine er uddannet danser på International Dance Academy i 2014 (København og L.A.). Derudover har hun studeret på Københavns film- og teaterskole. Hun har arbejdet som koreograferet siden hun var 18 år, hvor bl.a. Chicago, Hairspray og senest Grease kan nævnes. Derudover koreograferede hun Ronja Røverdatter for Heltemus ApS, der spillede i København, og turnérede rundt i landet.

Udover at koreografere står Cathrine også selv på scenen. Senest har hun medvirket i "American Idiot" (2021) på Østre Gasværk Teater, og i "Ghost - the musical" (2019) i Tivoli og på turné. Lige nu er hun i fuld gang med prøverne på "Into the Woods", som har premiere i Glassalen i Tivoli nu på fredag. Cathrine glæder sig meget til at lære Elite Teater at kende, og ikke mindst, til at arbejde med castet og alle udtrykkene i "We Will Rock You

Cathrine

FOTO: Martin Mydtskov

 

 

Lasse

Tillykke til vores instruktør og kreative leder Lasse Winkler.

Elite Teater har 10 år på bagen i år – og det samme har vores kunstneriske leder og instruktør Lasse Winkler. Lasse kan fejre sit 10-års jubilæum ved Elite Teater og kan samtidig sætte en forestilling på scenen, som han har drømt om længe, nemlig rockmusicalen ”We Will Rock You”. Lasse var i sin tid med til at stifte Elite Teater, fordi han gik med drømmen om en teaterforening med fokus på vækstlaget i Odense. Et sted hvor der var mulighed for at prøve kræfter med branchen, både foran og bag ved scenen, inden man søgte videre til det professionelle.

Her 10 år senere har Elite Teater hjulpet 27 talenter videre i deres drøm om den professionelle karriere, og vi fortsætter hos Elite Teater med at have fokus på lige netop vækstlaget.

Kæmpe tillykke med de 10 år. Vi ser frem til årets forestilling med Lasse i spidsen.

 

 

Lad os præsentere endnu et medlem af dette års kreative team – KRISTOFFER NYBYE, Kapelmester.

Igen i år har vi fornøjelsen af at have Kristoffer på vores hold. Han har været hos os siden Carrie i 2018 og vi er glade for, at han igen i år har takket ja til jobbet som kapelmester.

Kristoffer har trods sin unge alder en masse erfaring som både kapelmester og musiker fra bl.a. Det Ny Teater, H.C. Andersen Festsspillene og Den Danske Scenekunstskole og har som freelance musiker turneret i mere end 20 lande. Senest har Kristoffer turneret som musiker med Atlantis i 2021 og skal her til foråret afsted med den nye Beatles-musical: She Loves You.

Vi nyder Kristoffers gode humør og engagerede tilgang til tingene og glæder os til at vi går i gang med årets forestilling.

Kristoffer

 

 

Susanne

Mød vores nye Vocal coach

Susanne er uddannet musicalperfomer fra Det Danske Musicalakademi, Fredercica, i 2014 og har bl.a. medvirket i Aladdin the musical på Fredericia teater, Les Miserables på Aarhus Teater, Catch me if you can og Wild Party på Fredericia Teater. Musical, sang og teater har altid fyldt meget i hendes liv. Inden hun blev optaget på musicalakademiet, slog hun sine folder på Palsgaard Sommerspil i flere år.

Susanne har altid elsket at undervise i sang og har gjort det de sidste 10 år. Og i 2020 blev hun færdiguddannet som certificeret sang- og stemmecoach v/Klaus Møller Voice Coach Academy, som er en af de førende undervisere og stemmeforskere i DK.

Udover at undervise arbejder Susanne som vocal coach på diverse forestillinger, heriblandt kan nævnes Cabaret på Vejle Musicalteater, Juleevangeliet the musical på Randers Teater, Chicago i 7-kanten.

Kæmpe tillykke med de 10 år. Vi ser frem til årets forestilling med Lasse i spidsen.