Audition til Flashdance The Musical

Nu har du muligheden for at stå på scenen, når Elite Teater spiller Flashdance the musical til efteråret.
Der søges et cast der kan løfte legendariske 80’er popklassikere til nye højder med energifyldte sangstemme og stærke danseoptrin
Du skal være fyldt 16 år på premieredagen for at medvirke.

Flashdance the musical at en forestilling spækket med energi og power, som kræver skuespillere der mestre at fortælle en kærlighedshistorie svøbt i den lækrest musik og smukke bevægelser. Castet består har roller med forskellige udfordringer for spillerne, som bakkes solidt op at et ensemble der varetager roller som får historien på gled.

Audition bliver afholdt lørdag den 22. OG søndag den 23. JUNI, i Odense hos FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.) 
Det er vigtigt at sætte BEGGE  dage af.


LØRDAG:

Til audition skal du forberede følgende:

  • En selvvalgt sang. (Se yderligere sangbeskrivelse)
    Du skal kunne sangen udenad, og må meget gerne kigge på mere end én sang, men det er ikke et krav. 
  • Teksten/erne, der passer til den rolle, du ønsker at gå op på. 
    Hvis rollen du søger op på ikke har en tekst, så kan du frit vælge i mellem de tekster der ligger i mappen.
    Du skal kunne teksten udenad, og må meget gerne kigge på mere end én tekst, men det er ikke et krav.


SØNDAG:

Lørdag aften vil du høre, om vi vil se dig igen til prøve om søndagen. Forberedelsen er den samme.


Prøveperiode:

Prøveforløbet starter op medio august med ugentlige prøver, samt weekendprøver, frem til slutforløbet lørdag den 12. oktober. 

Fra den 12. oktober til den 24. oktober, er der er prøver hver dag. Spilleperioden er fra den 24. oktober til den 2. november. 

En overordnet prøveplan vil kommer sammen med din auditiontid
En detaljeret plan kommer efter audition. Det er ikke sikkert, du skal til prøve alle dage, men sæt dem af som en begyndelse.

Det er vigtigt, at du kan prioritere prøverne og produktionen - ellers kan det ikke lade sig gøre at medvirke. 


Optagelsesforløbet:

Du skal have forberedt en sang og en tekst til optagelsesprøven.

Du vil modtage din audition tid ca. en uge før selve optagelsesprøven. Når du ankommer, vil din ankomst blive registreret, og der vil blive taget et billede af dig. Tilfælde af at du kommer med i forestillingen, vil dette billede blive brugt til annonceringen af castet.

Derefter kommer du på et mindre hold med aspiranter. I vil starte med at få vist en koreografi, som I har ca. 30 minutter til at indstudere. Derefter viser I koreografien for den samlet jury et par gange. Herefter vil der være 5-10 minutters pause. Efterfølgende skal du møde juryen alene, hvor du fremfører din valgte sang og evt. tekst. Det kan tænkes, at juryen vælger at arbejde lidt med dig, i forhold til tekst eller sang. 

Juryen lægger vægt på det dramatiske udtryk og din indlevelse i både tekst og sang. Alle deltagere skal både synge og danse til denne audition, men det er muligt at blive optaget på holdet uden at skulle begge dele i forestillingen. 

Hele deltagelsen vil højst tage 2,5 time, fra du kommer til du er færdig. 


Sangaudition:
 
Rolle
Hvis du søger en rolle i forestillingen, vil vi til sangaudition gerne høre dig synge et selvvalgt pop/rock nummer (maks 3 minutter). Gerne fra 80’erne. Noget du synes er fedt og viser dig godt frem som sanger. Lyt evt. til denne playliste for inspiration: 80s Hits
 
Noder til selvvalgte numre skal sendes ind før audition, senest d. 16. Juni 
 
Ensemble
Søger du ensemble i forestillingen, må du selv vælge om du vil synge 'What A Feeling' fra forestillingen eller et selvvalgt nummer (maks 3 minutter) ligesom til rolleaudition.
Noder og lydfil til auditioncuttet af 'What A Feeling' findes på denne side. Vær opmærksom på at den både ligger i en toneart til Mænd og Kvinder med tilhørende node, vokaltrack og klavertrack til hver. 
 
Noder til selvvalgte numre skal sendes ind før audition, senest d. 16. Juni 


Juryen består af: 

Instruktør – Laura Pazdecki 

Koreograf – Fie Alberte Damgaard-Lauritsen

Vocal coach & Korleder – Mille Lambert

Kapelmester – Kristoffer Nybye 


Vi glæder os til at møde dig. 

Auditions finder sted på FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)


 

Tilmeld dig HER

*Alle personfølsomme data vil blive opbevaret fortroligt, og slettet igen efter endt audition. Bliver man optaget til at medvirke i forestillingen, vil ens data dog blive gemt og opbevaret sikkert indtil spilleperioden er slut.