Elite Teater modtager kr. 25.000 fra Sydbank fonden til ”CARRIE-the musical”

Elite Teater har modtaget en fornem donation fra Sydbank fonden på kr. 25.000 til musicalen CARRIE, som opføres på Magasinet i Odense d. 24. oktober til 3. november.

sydbank stor

Det var Privatdirektør hos Sydbank i Odense, Jacob Monin Rasmussen, som overrakte donationen ”Sydbank fonden har valgt at støtte Elite Teater fordi vi dels gerne vil støtte talentudvikling og det lokale forenings miljø. Fonden operaer nationalt, så vi bliver altid meget glade, når midlerne gør gavn i vores nærområde, i dette tilfælde Odense. Det er dejligt at kunne støtte kulturen lokalt, forhåbentlig til gavn for rigtig mange, og vi glæder til at opleve musicalen Carrie på Magasinet, jeg er sikker på det bliver fantastisk. - forklarer Jacob Monin Rasmussen om valget af Elite Teater.

CARRIE - The Musical er en musical-thriller baseret på Stephen Kings debutroman af samme navn. Forestillingen er en overset musical, der rummer en utrolig, relevant historie, der kaster lys over vores medmenneskelighed eller mangel på samme. Historien fortælles gennem et hav af medrivende sange og overvældende scener. Den er spækket med romantik, dramatik og etik, der tvinger os til at tage stilling, reflektere over livet og konsekvenserne af vores handlinger.

”Vi er helt utrolig stolte over, at Sydbank Fonden tror på Elite Teater, og vil være med til at understøtte vores talentudvikling. Konkret har vi søgt midler til at kunne investere i udstyr, som vi ellers lejer hvert år. Donationen betyder at vi også økonomisk kan udvikle produktet på scenen, og fokusere på at optimere vores forestillinger til glæde for alle. Det gør en stor forskel for os, og det er vi naturligvis meget glade for”

- fortæller Teaterchef Lasse Winkler.