Elite Teater udvider med flere kendte ambassadører

nye ambassadoerer

Elite Teater er stolte af at kunne byde velkommen til Stig Rossen, Vicki Berlin, Natalí Vallespir Sand, Morten Stig Christensen og Inge Fjord, som er de fem nyeste skud på stammen i foreningens gruppe af ambassadører.

Med tilføjelsen af Stig Rossen, Vicki Berlin, Natalí Vallespir Sand, Morten Stig Christensen og Inge Fjord som ambassadører for Elite Teater står foreningen med en yderst stærk og kompetent ambassadørgruppe, der foruden de fem nye ambassadører består af Rikke Lillevang, Jakob Risbro, Rene Szczyrbak og Anette Rømer – alle kendte branchefolk med stor erfaring og betydning for det danske kulturliv.

 

Natalí Vallespir Sand, der har sit daglige virke som skuespiller på Odense Teater, siger selv om sin nye rolle som ambassadør:

”Det er en kæmpe fornøjelse og ære for mig at være ambassadør for Elite  Teater. Jeg har oplevet de unge talenter på scenen, og sikke et festfyrværkeri af  energi, de leverer, det er vildt imponerende. Min base er jo i Odense, og jeg  bliver simpelthen så glad for, at vi i Odense har et så stærkt miljø for vækstlaget,  og ikke mindst en platform som Elite Teater. De er med til at skabe rammerne for  udviklingen af unge scenekunstnere, og det initiativ vil jeg gerne støtte op om.”

Også Bo Damgaard, der er bestyrelsesformand for Elite Teater, fremhæver, hvordan  foreningens ambassadører er med til at støtte op om foreningens ambition om at agere  springbræt for unge, der drømmer om en karriere inden for scenekunst:

" Vi er taknemmelige for den opbakning vi møder alle  steder fra. Ikke mindst fra  vores ambassadører, som består af kendte branchefolk med stor betydning i hele  kulturlivet i Danmark. Folk som støtter op omkring det vigtige arbejde med  talenter inden for scenekunstområdet. At vores ambassadører er med til at sætte  fokus på vækstlaget og den næste generation har en enorm stor værdi for hele  meningen med Elite Teater. Det er en kæmpe anerkendelse af vores arbejde  med de unge talenter, og som bestyrelsesformand er jeg meget taknemmelig og  stolt over opbakningen.”

De nye ambassadører træder til i et allerede begivenhedsrigt år, hvor Elite Teater fejrer  sit 10-års jubilæum. Et jubilæum, der skal fejres til lyden af et af rockhistoriens mest  ikoniske bands, når foreningen opsætter musicalsuccesen We Will Rock You på  Magasinet fra den 26. oktober til den 5. november 2022.