Et skævt og skørt familiedrama

Af Maria Hjuler Suhr33bac83ede927d9a21b0d3fb5d7a6187

Træd ind i det mørke, skæve og skøre univers af ”The Addams Family”.

Her regerer sorg og elendighed, samt en brændende hemmelighed, som truer med at
rive familien fra hinanden.
Men lad dig ikke narre af det skumle og dystre, for bag det tilsyneladende bizarre gemmer der sig en hyldest til kærlighed, venskab og familie. Dog med et foruroligende twist af dyster elendighed som kun Addams-familien formår at frembringe.

En skæbnesvanger middag

I centrum af den excentriske og skøre familien Addams finder vi den unge datter, Wednesday, der gemmer på en frygtelig hemmelighed - hun er nemlig blevet forelsket i en ung mand fra en HELT ALMINDELIG familie.

Hendes far, Gomez, er den eneste som kender til den gruopvækkende hemmelighed, og han påtager sig opgaven at holde den skjult, især over for sin smukke elskede kone Morticia. Men da de to families verdener kolliderer ved en skæbnesvanger middag, udfolder der sig et virvar af komiske misforståelser, skøre situationer og følelser, der sidder helt uden på tøjet.

MØD DEN KREATIVE LEDELSE

I spidsen for denne forrygende forestilling finder du Instruktør Laura Pazdecki. Efter 2 års arbejdet som instruktørassistent, debuterer Laura nu som instruktør og bringer sin passion og erfaring indenfor teater til scenen. Laura samarbejder i år med velkendte ansigter hos Elite Teateret.

Kristoffer Nybye fører dirigentstokken for femte år i træk, når han styrer musikken med erfaring og et sprudlende talent. Naturligvis med det velspillende husorkester ved hånden.

Fie Alberte Damgaard-Lauritsen kan – efter en kort pause – bydes velkommen tilbage hos Elite Teateret som dette års koreograf. Hun er uddannet fra den danske scenekunstskole og vil sørge for at både ensemble og skuespillere leverer en fantastisk præstation.

Sang- og vokalcoach Johan Berg er også tilbage efter at have været en del af holdet i 2018. Med en imponerende baggrund fra Performing Arts School i Gøteborg og The Royal Academy vil Johans talent og erfaring sikre, at sangen harmonerer (gyseligt) godt.

Et magisk samarbejdeMD_DK_pos.png

Dette år er Elite Teateret begejstrede over at have indgået et samarbejde med fantasyfestivalen "Magiske Dage Odense". Ikke alene kan publikum nyde musicalen, men de kan også møde udklædte skuespillere i Odenses gader, der vil skabe både sjove, (u)hyggelige og interaktive øjeblikke for hele familien. ”Magiske Dage Odense” vil tilføje en ekstra dimension til musicalen og skabe en helt unik oplevelse af totalteater. Festivalen løber af stablen den 20. til 22. oktober, og vi kan ikke vente med at invitere jer ind i en verden af fantasi og ren teatermagi!

Der garanteres en skræmmende god oplevelse!


Køb billetter HER!