Sprudlende, odenseanske talenter castet til hovedroller i FAME

Måske du kender de udvalgte roller i dette års forestilling, FAME? Nu er det nemlig fastlagt, hvilke navne der står på rollelisten når Elite Teater, d. 23. oktober, åbner dørene til en musical fyldt med talentfulde skuespillere, sangere og dansere.

castet FAMEÉn af de større karakterer i årets forestilling er den ambitiøse Nick Piazza, som spilles af odenseanske Magnus Ovesen. Han er blot 21 år, og allerede som 10-årig fik han øjnene op for at spille musicals. Han havde sin debut som hovedrolle i Fyrtøjet i Den Fynske Landsby, hvor han har medvirket i adskillige forestillinger. ”Jeg skal være solist hos Odense Symfoniorkester i slutningen af året og skal sejle halvdelen af verden rundt med min sangstemme 2020, hvilket jeg glæder mig vildt meget til” lyder det fra Magnus.

Et andet navn på rollelisten er Jonas Cheblaoui, som spiller karakteren Joe Vegas. Han har tidligere medvirket i forskellige festpil på Fyn, og har også stået på scenen et par gange på Odense Teater. Jonas glæder sig til at være en del af Elite Teater og dette års opsætning: ”Jeg har de seneste år haft venner som var med på Elite Teater og jeg har derfor været inde og se opsætningerne, og jeg har været meget imponeret. Dette stod til grund for min motivation til at gå til audition i år, og jeg glæder mig helt vildt til at medvirke i FAME”

FAME er oprindeligt en amerikansk musical, som handler om hvordan en gruppe unge studerende klarer sig igennem deres år på skolen, High School og Performing Arts. Unge mennesker spores hurtigt ind på et karriereræs, som de kæmper for at klare sig i, samtidig med at de også skal tilpasse sig den gældende ungdomskultur.

Ønsker du at studere rollelisten nærmere

Klik her