CONTACT
Teater Koncert & workshopforløb

Drømmer du om at stå på scenen, og ikke mindst udvikle dit talent? Så har du her en unik mulighed for at forløse begge dele, i Elite Teaters teater koncert CONTACT.

Vi søger 10 talenter til et helt nyt og spændende projekt, hvor vi igennem et workshopforløb på 2 måneder vil skabe en helt ny teater koncert, sammen med dig. Temaet er ”CONTACT” og workshopforløbet vil indeholde sangteknik, stemmetræning, ensemble sang, tekstforståelse, formidling, indlevelse, og indstudering af koreografier.

Målet er en Teater Koncert af 1 time og 20 minutters varighed, men der vil være øget fokus på processen og skabelsen, hvor man som medvirkende for mulighed for at sætte sit eget præg på koncerten, og derigennem udvikle sine kompetencer og forståelse for sig selv som performer. Selve indholdet ligger altså ikke fast, med der er lavet en ramme som de medvirkende skal være med til at fylde ud. På samme måde skal man også som medvirkende arbejde med scenografi, kostumer, samt hår og makeup, så man får en mere helstøbt indsigt i alle de kreative processer omkring en produktion.

Selve Teater Koncerten opføres den 10 & 11 november, og vil foregå på spillestedet Posten. Workshopforløbet vil starte omkring den 1. september.

Optagelsesprøven bliver afholdt d.23 august, i Odense hos FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.) Til optagelsesprøven skal du forberede følgende:

  • En af de sange som er lagt op her på siden, eller en efter eget valg. Ønsker du en efter eget valg, så skal du sende noden til os senest d.14 august på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Du skal kunne sangen udenad, og må meget gerne kigge på mere end en sang, men det er ikke et krav.

Find sange og noder her

*HUSK at tjekke prøveplanen i forhold til, om du har mulig for at medvirke.

Se prøveplanen her

Optagelsesforløbet

Du vil modtage din audition tid ca. en uge før selve optagelsesprøven. Når du ankommer, vil din ankomst blive registreret og der vil til intern brug blive tage et billede af dig. Derefter kommer du på et hold med ca. 8-12 andre aspiranter, og vil starte med at få vist en koreografi, som I har ca. 30 minutter til at indstudere. Derefter viser I koreografien for den samlet jury et par gange, og der vil derefter være 5-10 minutters pause. Efterfølgende skal du møde juryen alene, hvor du fremfører din valgte sang. Det kan tænkes at juryen vælger at arbejde lidt med dig, i forhold til din sang.

Juryen lægger vægt på det dramatiske udtryk og din indlevelse i din sang. Alle deltagere skal både synge og danse til denne audition, men det er muligt at blive optaget på holdet uden at skulle begge dele i koncerten.

Hele deltagelsen vil højst tage 2 timer, fra du møder ind til du er færdig.
Du skal være fyldt 17 år på premieredagen for at kunne medvirke.
Auditions finder sted på FORA/1748 (Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C.)

Juryen består af:

Iscenesætter & Manuskriptudvikler - Lasse Winkler
Koreograf – Fie Alberte Damgaard-Lauritsen
Vocal coach & Korleder – Vicki Gemmer Schultz
Kapelmester – Kristoffer Nybye

Vi glæder os til at møde dig!

 

 

Tilmeld dig her:

Før kl. 14.00
Efter kl. 14.00
Jeg kan hele dagen

*Alle personfølsomme data vil blive opbevaret fortroligt, og slettet igen efter endt audition. Bliver man optaget til at medvirke i forestillingen, vil ens data dog blive gemt og opbevaret sikkert indtil spilleperioden er slut.